söndag 27 maj 2007

Punka och fest

Igår var vi på födelsedags/inflyttningsfest hos Sandra i Katrineholm..! Jessica kunde dock tyvärr inte följa med då det skedde en rejäl tragedi i hennes vänskapskrets.. Så det blev bara jag och Caroline.

Men jag släpade me mig älsklingen, och för att inte han skulle få för tråkigt tog ja me Johnny oxå.. Som förövrigt va bakis och började dricka vin så fort han satte sig i bilen! :) Jag skulle hålla mig nykter och köra hem så då fick Per köra på ditvägen.. Men när vi kom till Näshulta (?) smällde det till i bilen och allt började skaka.. Vi svänger av och tror att nåt hänt me bilen, har ju haft otur med de här däcken och fälgarna, som jag faktiskt köpte i Katrineholm.. Det kanske var fälgarnas sätt att protestera mot att åka tillbaka till Katrineholm, haha! Näe, när vi kliver ut har vi fått en rejäl jävla punka på vänster framdäck.. =/ Happ, grattis.. mitt ute i bushen.. Håller tummarna att reservdäcket e brukbart.. Det verkar det vara, ett fullstort däck, och med hyfsat me luft i.. Nån liten lös flik i gummit, men vi har ju inget annat val än att smälla på det.. då kommer nästa problem.. Det finns ingen domkraft.. Fattade inte hur det kunde hända.. Vilken bil har inte en domkraft..? Då skulle Johnny börja me sin ingenjörskonst och hitta på nåt sätt att få upp bilen.. detta gjorde han ju då kraftig bakis och med en halv flaska vin i sig! Det kunde ju inte bli bra.. Vi stod vi en återvinningsstation, och det fanns nåt som liknade en gammal busskur, och där hittade han en rutten planka som han tyckte vi skulle använda att häva upp bilen med.. Näe, ingen jättebra idé! Men som tur var så hittade vi domkraften gömd bak i bilen.. Så nu kunde vi byta däcket och rätt så rejält försenade komma vidare..!

Hittade sen fram utan nåra vidare större missöden lr felkörningar.. Sen började supandet! Sandras bror från Eskilstuna var där och underhöll oss med diverse historier! Så älsklingen hade nog tom klarat sig utan Johnny. Han blev iaf kalasfull och kom fram till att det nog vore kul o gå ut me Sandra o hennes kompisar på krogen! Så vid 12-tiden packade vi in oss i bilen för att åka till Statt.. Ingen höjdare kanske, men nu har man iaf vart ute i Katrineholm.. det måste man ju prova på om tillfälle bjuds! :)

Så det blev en riktigt lyckad kväll iaf trots diverse bakslag..!

Inga kommentarer: