söndag 18 mars 2007

söndag

Så nu har man varit i sthlm.. va faktiskt riktigt roligt att träffa tjejerna o resten igen! :) Har ju dragit ut på att träffas riktigt länge.. inte kontaktat någon på evigheter.. vet inte varför, men det har bara känts jobbigt.. Men jag e glad att jag åkte, och det var mycket tack vare att älsklingen följde med..! Hade nog inte fixat det ensam.. *pussa på* Mycket Sthlm blir det nu den närmaste tiden.. det känns ok, en del bättre än annat.. men jag e lite orolig för soppan.. dyrt som satan att tanka och många vändor blir det.. men aja, får väl försöka fixa det på nåt sätt..

Nu skulle ja egentligen sova, Per är på jobbet och tar igen lite tid som han missat när han varit iväg på jobbintervjuer.. massa duktig! :) Men på nåt sätt tror ja inte att jag kan sova.. gick upp o satte igång ett gilmore avsnitt som ja kunde slötitta på.. men kanske e tröttis nu så ja kan sova.. det kan ja ju iofs nästan alltid.. har inte varit så här trött på länge.. finns inte en sekund när ja inte e det.. tror en del beror på en medicin ja tar nu för skallebanken.. men den hjälpte inte så nu ska ja iaf gå av den.. så får se om det blir bättre då.. Dumt egentligen att prova den igen.. har ju haft den två gånger tidigare utan resultat, men tänkte väl att det kanske skulle funka den här gången.. men icke, så nu e det slut på det.. inga fler gånger..!

Ruggigt väder idag oxå.. trist.. man fick ju nästan lite vårkänslor de dagar som det va kanonväder..! men nu verkar det ju som om det ska bli kallt igen.. *suck* ville ju så gärna att vintern skulle va slut o att det äntligen skulle bli vår.. men men, det kan ju snöa i maj så.. inget hope om vår än..

Nu vart jag sömnig så nu ska ja sova..! :) Och ja, klockan e 1 på dan.. bara o acceptera..

Inga kommentarer: