söndag 14 januari 2007

Gollen har kommit hem igen!

Så nu har Per skrivit på registreringspapprena på golfen.. Och han och Johnny är iväg på en jungfrurunda.. Han har ju aldrig kört den tidigare, men får hoppas det går bra.. Himla skönt att det gick att lösa så smidigt.. Nu har han äntligen en bil som han har velat ha så länge! inte den snyggaste kanske, men den tar honom från plats A till B.. Och nu vet man ju vad man får.. och så tycker jag det e lite extra roligt att min första bil kommer hem igen! :)

Så, hur mår katterna idag efter gårdagens händelser då.. De e fortf lite ur balans, precis som förra gången.. de verkar inte va säkra på varann, utan kan morra till o se lite konstigt på varann. Trots att de har bott ihop i tre år.. men de e väl inte de bästa kompisarna.. va nästan mer när de va små, då sov de ihop och tvättade varandra.. nu har de mest sina egna ställen att va på.. men det ska nog gå över snart.. knäppa små djur! :)

Och vilket jävla väder det e ute.. hur blåsigt som helst o snö och regn om vartannat.. men man får väl va glad att man inte bor i stormområdet.. det vore ju förjävligt.. usch.. man e ju inte ett dugg förberedd för att helt plötsligt hamna utan el tex.. jag skulle ju frysa ihjäl..

Och nu behöver jag mat.. hoppas Per kommer hem snart! :)

Tjingeling

Inga kommentarer: