fredag 3 april 2009

Gardinproblem..

Vi har fortfarande inte satt upp några gardiner i vardags- och arbetsrummet, hehe! men vi har ju noll insyn o fin utsikt så det e inte nåt jag har saknat. Men det ser iofs lite småödsligt utan gardiner så vi har börjat fundera på det. Vi hade ju tänkt att använda samma gardiner som vi hade i e-tuna, men nu till problemet, där hade vi ett set med fönster i varje rum, nu har vi två. Alltså inte tillräckligt med varken gardiner eller stänger. Så då e frågan, ska man skaffa ett par likadana som vi redan har eller ska vi skaffa två stycken nya? E ju roligt me nya, hade väl tänkt panelisar nu när vi inte behöver skyla oss för grannarna! Men då måste man ju ha panelvagnar eller köpa helt nya stänger, vilket vi inte har nån lust att göra. Och tydligen säljer de inte såna på IKEA längre där vi köpte de vi har i köket. Bra att allting funkar så bra för oss! Vi köpte ett jättefint tyg oxå som vi tänkte sy egna panelisar av, meen såklart mätte vi lite tokigt så de e för korta. Så nu har vi massa tyg som vi måste göra nåt annat av. Tänkte antingen göra kuddfodral av det eller spänna upp det på en tavelram. Hehe gardiner e inte vår starka sida direkt! :) Vi får väl se om vi lyckas hitta nåt idag, vore skönt o bli klar med det snart!

Har precis fått vår alldeles nya fina tvättmaskin installerad nu oxå!! :D Mucho happy!! Kört igenom den på 95 grader o kör nu första riktiga tvätten! Håller tummarna för att kläderna kommer ut hela o rena! Helt underbart, ser framför mig hur jag inte behöver dröla ner i tvättstugan me alla konstiga människor, och inte va styrd av tvättider och vara låst till den i flera timmar.. Ååh, bästa investeringen på länge tror jag! Fast lite sorgligt e det ju att blixten e borta (min lilla bil alltså). Men om man tänker efter så har ja nog mer nytta av en tvättis än en bil. Så det blev nog ett rätt så bra byte! Får hoppas att det inte blir lika mycke underhåll o reparationer med maskinen som med bilen, för då åker den nog ut! hehe! :)

Ska till att hämta vår återstående bil snart från verkstan, om de blir klara med den nångång.. Med en tillhörande räkning på åtskilliga tusen.. huvva.. hatar bilar för tillfället..! Fast ja kan ju inte leva utan en.. så.. va ska man göra?! :)

Nu lät det som att den va klar! ( Den spelar en liten trudelutt när den e färdig, om man inte sätter den på mute, som installatören förövrigt inte visste om trots att han hade en likadan, hihi! Det lyfte min dag ;) )

1 kommentar:

Ew sa...

nu fattar jag ingenting, vaddå coca-cola zero!?
PK :)