tisdag 3 juli 2007

Fest!

Hade vi här i lördags! För att fira mig, trots att jag egentligen inte känner riktigt för att fira födelsedag längre.. Men vafan, alltid trevligt med en liten gathering! :) Vi hann tillslut färdigt me allt städande, och trots att det kanske inte vart perfekt så måste ja säga att vi lyckades bra jag och älsklingen! :)

Tårtor gjordes, vissa mer lyckade än andra, haha! Tsatziki o andra snacks fixades.. Folk börjde dyka upp vid halv åtta, bara en halvtimme efter utsatt tid! Didi kom först, och trodde hon va sen *ler* I det här gänget e man tidig om man kommer inom en timme efter att det va sagt, hehe! Skönt på ett sätt, men helt emot mitt tidigare anala förhållande till tid.. mammas fel, som alltid kommer en kvart för tidigt för att ha marginal ifall nåt skulle hända..

13 stycken blev vi totalt inklusive oss själva.. en lagom liten bunt! Gaston och Spirou hade nog nöjt sig med hälften, de va lite förskräckta och höll sig mest undan alla människor..! :) Men allt flöt på bra, inge cat fights från nåt håll!

Drickat flödade och vissa blev väl fullare än andra! vid 12-tiden tyckte en del iaf att vi skulle gå ut på krogen, de ville stilla sitt dansbehov respektive supbehov! hehe! Efter mycket om och men kom vi iväg när alla hade enats något sånär.. packade in oss i två minibussar o åkte till nybron.. Tyvärr splittrades typ alla så fort vi kom in, som vanligt.. Vissa såg jag inte röken av en enda gång.. :( Men nåra lyckades vi hålla ihop med iaf!

Stängning, och Per mår helt plötsligt skit..! Han går iväg, och jag tussar ihop Sandra med Tess och Björn så de kunde ha sällskap hem, Sandra till sin bror och Tess och Björn som ska sova i Pers lägenhet. Jag, Carro och Didi går för att leta rätt på Per, och Jonatan kunde skjutsa hem oss, men det va Per lite för full för att orka med, åksjuk som han blir..!

Så började vår vandring hemåt.. Efter många pauser på bänkar och murar, plus en cola från vickningen kom vi iaf hem, en timme efter att vi lämnade krogen ungefär! hehe! Den promenaden tar i vanliga fall en kvart typ, så fort kan man ju inte säga att det gick! :P

Väl hemma tänkte ja va så duktig att ja plockade undan en del skit, dels för att slippa komma upp till ett helvete dan efter och dels för att försöka undvika att katterna levde loppan bland platsglas och flaskor och tårtrester..! Gick ovanligt smidigt att få det att se hyfsat ut.. Praise the plastglas and papptallrikar, haha! :)

Hopp i säng tänkte ja.. bara att Per gick inte att väcka från sin andeposition i soffan..! :) efter tre-fyra försök att få honom att resa på sig gav jag upp och gick o la mig ensam i sängen.. han kom indrullandes vid 8-tiden på morronen, mycke fräschare dock, linsat ur o allting! *ler*

Söndagen blev en väldigt seg dag.. inte många knop gjordes från vår sida.. men det e ju så det ska va! Skjutsade Carro till tåget och åkte o handlade lite.. sen hände inte mycket mer.. lite film att glo på..! :)

Summa summarum blev det en väldigt lyckad fest me trevligt folk och utan kriser!
Tack för alla fina presenter oxå!!

Kram på er! och alla andra!

Inga kommentarer: