onsdag 24 januari 2007

Vinter..

Äntligen har det blivit vinter på riktigt.. Har visst gått ett tag sen jag skrev här.. Höll ju uppe så himla duktigt förut.. Men har egentligen inget av intresse att skriva..

Men det e faktiskt väldigt trevligt att det äntligen har blivit vinter med riktigt med snö. Hände ju över en natt i stort sett.. Lite galet! Vi var i Falun över helgen, och där snöade det rejält, och vi fick rapport om att det snöade hemma oxå. Så när vi kom hem va det mycke riktigt massa me snö överallt! :) Härligt! Försökte få Per att gå ut och åka sopsäck me mig, men han ville konstigt nog inte! ;P Ska försöka igen tror jag, kanske kan övertala honom! *ler*

Och idag e det en helt underbart härlig vinterdag, hur soligt som helst! Borde nästan gå ut och fota lite! älskar vinterbilder när man ser hur solen glittrar i snön! Fast skulle vilja ha orörd snö, inte lika roligt när man ser gula fläckar i snön och massa upptrampade spår.. hehe! men men, får väl gå ändå!

Borde plugga oxå, har massa lagtjafs att läsa till föreläsningen på torsdag.. Men ska nog bli skönt att läsa en kurs som handlar om nåt helt annat ett tag, och det e ju rätt viktigt me juridikbiten oxå, särskilt om vi får komplettera till socionom, då blir det ju mer juridik och myndighetsutövande.. Men många lagar att proppa in.. :(

Nu ska jag se på det nya Gilmore avsnittet som jag har väntat på sen i början av december! hehe!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja det suger typ multum med lukten. Men just nu är jag mer intresserad av att mitt körkort helt plötsligt stod bakom dörren och väntade :) Och så längtar jag till jag får kramas med dig helgen den 23-25 mars. DONT FORGET. Love you! ps. jag kan åka sopsäck med dig ;) ds.