söndag 16 januari 2011

Det regnar..

Eller har regnat iaf.. det e ju sjukt.. har snöat i flera månader, och så helt plötsligt blir det plusgrader och regn.. Man önskar ju att våren var på väg, men med tanke på att vi bara har kommit halvvägs genom januari är ju inte chansen särskilt stor tyvärr.. :(

Nu har man käkat och funderar på om det har slutat regna så man kan ta sig ut.. försöker hålla igång promenaderna.. Går väl hyfsat än så länge, men vänta ett par veckor så får vi se..! Har iaf kommit på en väg att gå.. Tar cykelvägen mot Vällingby, bra mycket skönare att gå på en fin plogad cykelbana än att slira runt bland villorna där det ibland inte ens finns nån trottoar att gå på.. Visserligen ser det antagligen ganska dumt att nån knallar på vägen och sen bara helt tvärt vänder om o går samma väg tillbaka, men men det e smällar man får ta antar jag..!

Och nu e tvättmaskinen klar också, vilken tajming, då ska jag bara hänga upp tvätten, och försöka se om det e torrt i luften.. annars finns det inte en chans att jag ska gå ut, snö är väl rätt ok, regn är det definitivt inte..!

Inga kommentarer: