måndag 1 mars 2010

Lattjo

Ja jag funderar nog för mycket på för mycket saker.. Hissarna på jobbet t.ex. Vi har tre hissar och det vore ju dumt att ha alla knappar så de sitter likadant i allihopa.. Men det behövdes inte..



Det där är vänstra hissen, och så en bild på den högra..



Ser ni nån skillnad??


Om inte så kan ja berätta att ni ska titta på knapparna som öppnar o stänger dörrarna. Dessa hissdörrar är extremt långsamma så man använder sig gärna av de för att komma iväg snabbare.. Och nej tack till kommentarer om att jag är en stressad stockholmare som inte ens kan vänta på att dörrarna ska stänga sig av sig själva! :P

Ibland så kommer det ju någon annan som inte vill vänta på nästa hiss och vill åka med min. Då får man ju snabbt som sjutton öppna dörrarna igen, meen när knapparna sitter på olika ställen i olika hissar så har mm ju råkat trycka på stängknappen precis framför ansiktet på människan som vill åka med.. Haha! Som tur är har jag aldrig stängt helt för nån, det hade vart lite väl pinsamt, speciellt som vi har glasdörrar, då får man snällt stå o titta på den man stängde dörrarna för medan hissen segar iväg..! :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: