måndag 18 augusti 2008

Galet trött

e jag nu.. har kört älsklingen till k-holm för att han ska till Polen i några dagar. Vi kom i säng sent igår efter packande och fixande, och så upp 6 imorse.. och kl 11 ska jag till sjukgymnasten. I vanliga fall brukar jag se fram emot det, men idag känner jag mig så jävla seg och trött och ovillig till att röra på mig överhuvudtaget, skulle helst bara gräva ner mig i sängen och inte komma fram på ett bra tag.. Vet inte vad jag ska göra för att hålla mig vaken heller. Har tagit koffeinpiller, men det hjälper inte.. skulle kunna somna på en sekund nu känns det som och det händer aldrig.

Hissen funkar nu igen iaf, så himla otrevligt att behöva gå upp och ner för trapporna hela helgen, egentligen inget dåligt, men det var nån trevlig typ som hade pissat på bottenvåningen och så var det mystiska blodspår hela vägen upp :S, visserligen e hissen inte så himla mycket bättre, skulle så gärna se den utbytt, den e så jäkla risig, och nu när den har gått sönder typ två helger i rad så börjar man tröttna rejält på den. Hur många gånger har den inte stått stilla sen vi flyttade upp hit igen.. föör många.. *suck* Men byter de den skulle de säkert lägga på massa på hyran, typiskt.. men men.. lär ju inte hända att de byter ut den förrän nån dör i den..

Vad ska jag göra nu då för att hålla mig vaken.. massa lång tid kvar tills jag ska åka, men inte tillräckligt lång tid för att jag ska kunna sova, då blir jag bara ännu tröttare.. faan hatar det här.. :/

Inga kommentarer: