torsdag 20 augusti 2009

Jävla inflammation..!

Fått nån dum inflammation i antingen örat eller halsen. Läkaren kunde inte bestämma sig. Gav mig bara kåvepenin och sa att det spelade ingen roll vilket det var för behandlingen var densamma.. Hmm.. Men det går inte fort inte, har fortfarande ont i hela ansiktet och huvudet. Fått nåra dumma sår i näsan också, som om det inte räckte med att mina bihålor höll på att sprängas.. Men nu efter 5 dagar börjar man se en liten ljusning iaf.. Får se om det hinner gå över på 7dagars kuren jag fick, annars får man väl knalla tillbaka. Rätt händigt att bo så nära sjukhuset och närakuten! :) Som jag förövrigt inte ens visste om att vi hade, men syrran tipsade om det från stranden i frankrike!

söndag 16 augusti 2009

Dags att sova snart..

Har ju haft några trevliga dagar med vändning på dygnet, och jag älskar det! Det blir som att jag hamnar rätt, för även om jag går och lägger mig apsent så kommer jag nästan upp i samma tid som jag skulle ha gjort om jag gick o la mig tidigare. Så om det räcker, varför tvinga sig i säng tidigt och sen försöka tvinga sig upp en timme eller två tidigare bara för att passa in i sömnmönstret som "de" har bestämt att vi ska ha..

Men nu måste ja lägga mig tidigare, ska till läkaren urtidigt imorron.. :( suck! Men han har varit på semester i typ 5 veckor och jag fick den första tiden ungefär, så det e ju schysst av honom iaf! Jäkligt händigt att ha samma läkare, slippa dra hela historien om och om igen varje gång.. Visserligen har vi inte träffats så många gånger så han har inte hunnit få hela anamnesen (är det så man säger) än, men den täcker ju ett antal år så det tar ett tag att gå igenom allting när man typ har kvartingar på sig.

Tänkte köra en uppdatering, men hinner nog inte, måste ta hand om kattskiten innan sovdags!
Men vi körde en femkamp (eller egentligen en sjukamp för vi tog två extra grenar) tillsammans med syrran och Nick på grönan och jag vann! :D hihi! Och kom på att det e jävligt kul att skjuta gevär! Jag och Per körde en gång till efter att vi hade gjort femkampsskjutet, och det var helt galet! Vi fick nästan exakt samma poäng, när vi kollade på vad den andra hade efter varje skott som stämde det helt! Grymma poäng fick vi oxå! 10 - 8 - 9 - 10 - 10 (Per 9)

Kollade om det gick att skjuta nån annanstans oxå, typ skytteklubb, men det verkade knepigt och dyrt om man skulle köpa eget, och så var det bara liggande eller stående utan stöd, och det lät jobbigt..! :) Men får försöka kolla vidare lite, för riktigt kul var det!!