måndag 22 juni 2009

Mitt ansikte brinner!!

Köpte tigerbalsam idag, stod att det skulle hjälpa mot spänningshuvudvärk.. massera in på tinningarna o pannan.. Och det gjorde jag, och nu känns det som om hela ansiktet brinner! Kanske tog liiite för mycket.. Var så jäkla länge sen ja använde detta.. O det luktar mumsigt i hela lägenheten nu.. *suck* kan de inte göra tigerbalsam som inte luktar helvete.. Och nu börjar det svida i ögonen lite oxå.. Hmm.. Vill nog inte ha det här i ansiktet längre.. Men det vore ju grymt bra om det funkade.. ja hade ju det för mina spända vadmuskler när jag var liten och musklerna i ansiktet är ju spända så det kanske skulle kunna funka.. Men nu måste ja nog tvätta bort det här lite innan ja dör!!

lördag 13 juni 2009

Lewis Black, spikmatta o resten!

Var länge sen jag skrev nu, och konstigt egentligen, för vi har ju nästan gjort en massa saker.. Men kanske lättare att uppdatera när man bara sitter hemma.. Lr så beror det på nåt annat.. vad vet jag! :)

Vi var på stand-up för nån vecka sen eller om det var två, tidsperspektiv är något jag saknar, skriver jag inte ner det i min kalender kommer jag inte ihåg när nånting hände.. Lewis Black på RAW på Göta Lejon, Magnus Betnér var opening act och det var fruktansvärt roligt, helt galen, arg gubbe! Ja det stämmer väl in på båda egentligen, även om det var Lewis jag syftade på. Betnér kanske inte kan kallas gubbe, men lite arg och galen e han nog! Tråkigt nog hade Raw varit lite dåliga på att marknadsföra eventet så det var knappt halvfullt i lokalen, pinsamt när det var första gången Black kom till Sverige, men Mårten skyllde på att Springsteen spelade samma dag. De överskattade nog kännedomen om Black lite, att hans namn skulle sälja slut på biljetter av sig självt. Men det gör inte mig nåt, för galet kul var det. Varit mycket stå-upp på sistone, inget mer än Black live då, men både Schyfferts och Betnérs turneshow har ju gått på tv, så nu ska vi försöka gå på mer stand-up live.. Ett skratt förlänger ju livet så varför inte?!

Köpt en spikmatta har vi oxå gjort, jag har väl fallit för reklamen, men har hört om många där den har hjälpt mot spänningshuvudvärk och fibro och massa annat som man gärna skulle vilja bli av med. Men kan inte säga att det har hjälpt än, avslappnad blir man efter att man har legat på den, och det kanske e första steget, mycket av mina problem beror ju på att jag e spänd, men inget mirakel än iaf.. Fast har iofs bara legat på den 3 gånger än så länge, så jag fortsätter och hoppas att det ska ske nån förändring snart! Det vore grymt!

Har skaffat Sims 3 oxå, var först inte säker på om jag skulle köpa det eller inte, men dum som jag var så gick jag in och läste om det och såklart blev jag sugen! hehe! Så nu har vi det här hemma, och än så länge e ja faktiskt nöjd, trots att man bara kan spela en familj i ett kvarter åt gången för annars så går de andra o lever vidare och dör och har sig. Men det finns så mycket att göra så det gör nog inget att jag bara kan ha en familj och inte utöva min ta-över-hela-kvarteret-med-en-och-samma-släkt-grej..

Näe nu blev jag sugen så nu ska jag spela istället!