onsdag 25 mars 2009

Vad hände med våren..?

För ett tag sen fick man ju nästan vårkänslor.. Men nu har det snöat igen och imorse när Per skulle till jobbet var det typ minus 10 grader ute.. men men.. typiskt marsväder.. :S

Nu har vi väl bott in oss, känns som om vi har varit här jättelänge, men det e ju nyss en månad sen.. Men så brukar det va när ja flyttar, undrar om det beror på att ja har så sjukt mycke prylar så det på en gång känns inbott, hehe! Och nu har vi fortfarande typ 10 kartonger kvar i arbetsrummet som vi inte riktigt vet vad vi ska göra av. På ett sätt vore det skönt att bara stuva in de i förrådet o glömma dem, men det e så vi alltid brukar göra, och det finns tillräckligt många kartonger där inne, vore skönt om man kunde minska antalet lite, typ rensa ut o sortera skiten som ligger där. Vi behöver ju så mycket utrymme som möjligt i förrådet oxå om vi ska kunna få upp arbetsbänken där nångång. Men det tar emot att sätta sig bland all bråte o börja rensa.. Hmm, ska vi bomma igen arbetsrummet o använda det som ett andra förråd..? För om man bortser från det så ser vår lägenhet rätt så ok ut..! :)

Har varit på vårdcentralen för första gången oxå.. det gick väl bra, men det enda som de hade snappat upp att ja ville ha kontakt för var blodtrycket så det blev en supersnabb visit och ett telefonnummer för att ringa senare. Så får se hur det går nästa gång.. Usch, allt känns lite snurrigt.. knepigt att ha kontakt me både gamla o nya läkare samtidigt, de har ju olika idéer för vad som ska göras. Och allt måste dras två gånger, men det e nog det bästa. När vi flyttade till skåne släppte ja ju bara allting och det gick ju åt helvete! Håller på att trappa ner min nya fibromyalgimedicin oxå, den funkade ju inte. Allt som den skulle hjälpa gjorde den ju bara värre.. lite ironiskt.. får bara hoppas att de konstiga biverkningarna försvinner snart oxå, irriterande.. det gick ju rätt så bra innan, hade hyfsad kontroll på skallebanken och värken i musklerna o lederna, men när ja började me pillrena gick det ju bara utför.. o nu vill det inte försvinna.. och ja är så sjukt hungrig hela tiden, och verkar kunna äta hur mycket som helst. En kvart efter att jag har ätit är jag hungrig igen.. så det e inga roliga dagar att gå runt o va vrålhungrig hela tiden..

Sen har vi ju det roliga med vårat bredband oxå, vi fick hem en dosa för internet o telefoni, tänkte att vi skulle ta ip-telefoni nu när vi flyttat. Men det är väl nåt som man kanske ångrar nu, för med första dosan funkade det inte att ändra telefonsvararen o den kopplade ner lite då o då, så vi fick en ny dosa, meen den funkade inte överhuvudtaget, så då fick vi ännu en dosa, och den funkade bra i två dagar, sen la den oxå ner.. så nu fick vi vår fjärde dosa igår o håller tummarna för att denna ska funka. Än så länge har den inte kopplat ner, men telefonsvararen vill fortfarande inte riktigt samarbeta med oss, men det får vi nog leva med, orkar inte hålla på att få o skicka nya dosor hela tiden. Funkar internet o telefon är vi nöjda. Jävla ip-telefoni, var lite skeptisk, men snålheten tog över o ville ha det billigaste alternativet..

Hmm, undrar om man ska ta en liten tupplur, nu när jag inte har såna problem me att somna på nätterna känns det ju mycket mer ok att småsova lite på dagarna, iaf när man har gått upp vid halv sex på morronen. :) Eller så kan ja ta itu me dammsugning o kattbajslådehelvetena.. hmm..!