lördag 24 januari 2009

Flytta

Nu flyttar vi snart.. Bara en månad kvar. Helt galet så fort det har gått, men det är ju så det funkar hos oss! hehe! :) Typ två veckor sen vi anmälde oss till visning och nu ska vi skriva kontrakt på torsdag..
Känns inte alls redo egentligen, men det fixar sig, liite kortare avstånd nu än förra gången! Så det blir ju lättare att åka emellan. Två vändor med lastbil får det bli och så hoppas vi att vi kan få med det mesta på de gångerna. Vi ska iaf göra det i två etapper, en gång med en bakgavellyft som vi har kommit fram till att vi måste ha om vi vill få med fåtöljen.. finns inte en chans att vi kan lyfta upp den själva på bilen. Och så får boxstolpen åka med då oxå. Synd att det inte finns större lastbilar med bakgavellyft, då hade vi kunnat få med allting på en gång. Men iofs är det nog rätt så skönt att sprida ut det på två helger. Tack och lov att det är hiss på båda ställena nu iaf. Aldrig mer kommer jag bo i ett hus utan hiss. Eller ja, om vi köper en villa såklart. Men aldrig lägenhet..
Typiskt bara att jag ska va så jäkla förkyld nu mitt uppe i alltihopa. Känner mig inte alls på humör att packa och städa och bära grejer.. Vill bara sova.. men det e ju så jag funkar, först händer ingenting och sen händer massa på en gång..

Och nu har jag en hungrig Gaston i knät som försöker på hans bästa sätt att få mig att sluta skriva och gå ut och ge honom mat, alltså kliva på tangentbordet, stå i vägen, snurra runt i knät och stångas.. så det är väl bäst att jag gör det..

söndag 18 januari 2009

Dumma häl..

Sen i typ julas har jag fått tillbaka mitt onda i hälsporren.. Detta har ju då resulterat i att jag inte har kunnat gå som tidigare.. Men har kompenserat lite med att cykla istället. Men då får jag ju inte det där dagsljuset som min sjukgymnast tycker e så viktigt. Det lustiga är att trots att jag inte har varit ute och gått på massa veckor så somnar jag fortfarande bra mycket snabbare än jag gjort förut.. (Om jag bara kunde vakna ordentligt också..) Så att inte få dagsljus verkar inte påverka sömnen så oerhört mycket. Mysko det där.. Får se om jag kan komma iväg till sömnlabbet sen, det går inte så snabbt det där att ta reda på om min läkare kunde remittera eller inte, men ok det var ju jul, och så tror jag att han är lite småseg i skallen då han har glömt bort att göra saker för mig tidigare.. Men men, är van vid att få ringa och pusha på folk för att något ska bli gjort.. typ försäkringskassan.. *suck*

Så vad har hänt på vågen då? Eller på Fiten då den tjänstgör som våg här hemma! I december gick jag ner 3 kilo, men nu har jag bara gått ner ett halvt till under hela januari.. =/ Iofs har jag väl varit lite slarvigare med maten och motionen nu.. Så jag får väl skylla mig själv, förhoppningsvis kan jag komma igång igen.. *pepp pepp*