måndag 18 augusti 2008

Galet trött

e jag nu.. har kört älsklingen till k-holm för att han ska till Polen i några dagar. Vi kom i säng sent igår efter packande och fixande, och så upp 6 imorse.. och kl 11 ska jag till sjukgymnasten. I vanliga fall brukar jag se fram emot det, men idag känner jag mig så jävla seg och trött och ovillig till att röra på mig överhuvudtaget, skulle helst bara gräva ner mig i sängen och inte komma fram på ett bra tag.. Vet inte vad jag ska göra för att hålla mig vaken heller. Har tagit koffeinpiller, men det hjälper inte.. skulle kunna somna på en sekund nu känns det som och det händer aldrig.

Hissen funkar nu igen iaf, så himla otrevligt att behöva gå upp och ner för trapporna hela helgen, egentligen inget dåligt, men det var nån trevlig typ som hade pissat på bottenvåningen och så var det mystiska blodspår hela vägen upp :S, visserligen e hissen inte så himla mycket bättre, skulle så gärna se den utbytt, den e så jäkla risig, och nu när den har gått sönder typ två helger i rad så börjar man tröttna rejält på den. Hur många gånger har den inte stått stilla sen vi flyttade upp hit igen.. föör många.. *suck* Men byter de den skulle de säkert lägga på massa på hyran, typiskt.. men men.. lär ju inte hända att de byter ut den förrän nån dör i den..

Vad ska jag göra nu då för att hålla mig vaken.. massa lång tid kvar tills jag ska åka, men inte tillräckligt lång tid för att jag ska kunna sova, då blir jag bara ännu tröttare.. faan hatar det här.. :/

onsdag 6 augusti 2008

Hmm

Såg nu när sista gången jag skrev här var, det var fruktansvärt länge sen.. Tiden går fort. Mycket har hänt på sistone, fast det egentligen känns som att jag bara står still och trampar på stället.

Eftersom jag är dement får jag ta händelserna i den ordning jag kommer ihåg de, och antagligen de senaste först. Fast hur kul är det egentligen att läsa då jag rabblar upp vad jag har gjort. Inte särskilt skulle jag tro. Har faktiskt funnits en del andra saker jag har velat blogga om, oftast upprörande saker som jag är irriterad på. Men det kommer jag inte ihåg.

Men en sak måste nämnas, vi var på ett underbart bröllop i helgen. Pers gamla klasskompis och fadder som gifte sig. Hur fint som helst var det. Men vägen dit var lite krokig.. Har ju fettat till mig rejält sen sista gången jag hade nåt som liknade bal/festklänning som var typ i nian ( ååh gamla goda tider då man hade 36-38 i strl ). Så det var lite knepigt att hitta nåt som jag fick plats i och som inte kostade 2000 kr. Men tillslut lyckades vi iaf hitta en klänning. Och det var hur lyckat som helst, mycket god mat och jättefin ceremoni i kyrkan, med en skojfrisk präst. Det enda molnet på himlen (bokstavligen talat) var ösregnet. Regnade litegrann när vi kom fram till kyrkan, lite mer när vi åkte därifrån, och sen helt galet spöregn när vi kom fram till lokalen där middagen skulle vara. Det var som en regnvägg. Man såg ingenting och det dånade som bara den. Som tur var så gav det me sig efter ett tag och när Tess och Björn kom var det faktiskt uppehåll!

De önskade sig bidrag till bröllopsresan så i present fick de en liten väska fylld med guldtior och resetandborstar och tandkräm samt ett par roliga ögonmasker att ha med på planet som det på ena sidan stod "wake me up for meal" och den andra då "don't wake me up for meal" Sån vill jag oxå ha!

Näe nu tappade jag sugen för att skriva mer. .