fredag 14 september 2007

snart klar..

idag blir vi av med de 50 kartonger som flyttgubbarna packade.. äntligen.. det har stått en stoor hög me kartonger o bara varit i vägen.. plus att vi nu får en ny glasskiva till bordet som de pajjade.. Egentligen var vi klara med lådorna i helgen, men självklart hade de inte skivan klar.. trots att det va såå bråttom me att tömma lådorna.. *suck* men men.. nu börjar man iaf se slutet på lådhögen.. vi har omstrukturerat nere i pytteförrådet så vi kan få in ett gäng lådor där nere, så nu kan vi börja plocka ner det som inte ska va här uppe.. e så trött på att ha lådor o crap överallt! Så nu till helgen borde vi nästan va klara!! :) wohoo! Hoppas!!

Då blir det inflyttningsfest..! :D Johnny o Malin ska ju oxå flytta.. o de tänker ha sin fest väldigt snart efter att de flyttat in.. så nu e frågan om vi hinner ha vår innan deras.. det borde vi ju me tanke på att vi flyttade typ 2 månader innan de. fast å andra sidan va vår flytt mycke längre, o så har vi ungefär 5 gånger så mycke skit.. hehe! Så oddsen e nog inte jättestora att vi hinner.. det krävs ju lite planering för att få ner folket oxå! kan ju inte bara dra ihop gänget två dagar i förväg.. tyvärr.. lite mer meck, men roligt!

tisdag 4 september 2007

intervju..

ska man då på imorron.. skumt.. va jättelänge sen man va på en sån.. men men.. det får gå som det vill.. skönt iaf att man får komma på nån intervju så man inte bara skickar en massa ansökningar o inget händer.. Gäller bara att hitta dit oxå.. Vet inte om ja ska ta bilen lr om det kanske e lättare att ta tåget, slippa irra runt o försöka hitta nånstans att parkera o sånt.. går ju smidigt att ta tåget, tar ju bara 10-15 min lr nåt.. får fråga Nina hur det funkar me biljetter o sånt.. känner mig lite lost bland sånt ibland.. mycke nytt här, saker som funkar på annat sätt än man e van vid.. men det kommer nog så småningom..

Var ute o gick me lilla Moa idag oxå.. skönt o komma hemifrån lite, byggarna bangade en massa i väggarna när ja gick.. var lite orolig för hur det skulle gå, fast hon e ju så himla snäll, enda gången det kunde ha blivit kris var när hon blev sur över solen som sken i ansiktet på henne.. men annars var det inga problem.. trevligt att träffa Nina o Love igen oxå o se hur de har det på caféet.. Skulle ha gått dit imorron oxå, men nu dök ju den här intervjun upp så det får bli senare.. Nina tyckte iaf det va skönt att inte behöva känna sig lika skyldig under lunchrusningen, så det va ju trevligt att kunna hjälpa henne och samtidigt få lite frisk luft..

Usch, nu måste ja ta ett krafttag för att få undan de sista kartongerna.. fattar inte varför det tar emot så mycke att tömma de.. e ju inte så himla mycke egentligen, fast ändå e det väl kanske det.. knepigt det där..! heh!